Kevään kuulumisia ja katse tulevaan

Projektityyppisenä toimivalle Välkkeelle edelliset vuodet (2017 ja 2018) ovat olleet erityisen tapahtumarikkaita kilpailumatkoineen ja juhlakonsertteineen. Tämä kevät suunniteltiin hieman maltillisemmaksi: keskityimme kuukausittaisiin yhteisiin harjoitusleiriviikonloppuihin ja lopetimme kautemme hienoon kevätkonserttiin Oulussa. Oli ilo ja kunnia saada esiintyä yhdessä YLE:n vuoden nuorisokuoroksi toistamiseen valitun Oulaisten Nuorisokuoron kanssa. Lämmin kiitos vielä kaikille konsertissa mukana olleille, niin esiintyjille kuin yleisöllekin.

Syksyä varten Välkkeellä on jo suunnitelmat valmiina. Tiedossa on mm. esiintyminen Oulaisten Musiikkiviikoilla sekä perinteisissä joulukonserteissa Haapavedellä sekä Oulaisissa. Myös keväälle 2020 on jo luvassa esiintyminen pääkaupunkiseudulla. Tulevista tapahtumista informoimme lisää lähempänä. Kannattaa seurata meitä myös Facebookin ja Instagramin puolella.

Sää on ehkä tällä hetkellä kaikkea muuta kuin kesäinen, mutta siitäkin huolimatta Välke haluaa toivottaa kaikille oikein aurinkoista ja lämmintä kesää. Laulamisiin!

IMG-20190428-WA0019.jpg