Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Viime viikonloppuna Välkkeen kuorovuosi sai arvoisensa päätöksen perinteisten joulukonserttien muodossa. Oli hienoa saada laulaa runsaslukuiselle konserttiyleisölle niin Haapavedellä kuin Oulaisissa. Tänä vuonna upeaa joulukonserttikokonaisuutta täydensivät kuorojen ja Haapaveden Kamariorkesterin lisäksi, bassobaritoni Jussi Juola sekä trumpettitaiteilija Janne Nietula. Kiitos vielä kaikille tunnelmallisesta ja lämminhenkisestä konserttiviikonlopusta.

Välke on osaltaan jo rauhoittunut joulunviettoon. Toimintamme jatkuu jälleen tammikuussa ja heti helmikuussa (la 22.2. klo 18:00) pääsemme konsertoimaan myös pääkaupunkiseudulle, Kallion kirkkoon. Loppukevään ja syksyn tapahtumista kerromme lisää lähempänä.

Naiskuoro Välke haluaa vielä kiittää kaikkia kuulijoita ja yhteistyötahoja kuluneesta vuodesta sekä toivottaa oikein rauhaisaa joulunaikaa ja kaikkea hyvää vuodelle 2020. Ei anneta tylsän sään tai minkään muunkaan verottaa joulumieltämme.

Naiskuoro Välke, joht. Tapani TiriläKuva: Sanna Kallio

Naiskuoro Välke, joht. Tapani Tirilä

Kuva: Sanna Kallio

Oulaisten Nuorisokuoro, joht. Tapani TiriläKuva: Sanna Kallio

Oulaisten Nuorisokuoro, joht. Tapani Tirilä

Kuva: Sanna Kallio

Konserteissa esiintyivät Tapani Tirilän johtamat kuorot Naiskuoro Välke, Oulaisten Nuorisokuoro ja Laaksojen Kamarikuoro Vox Ardens. Solisteina kuultiin bassobaritoni Jussi Juolaa ja trumpettitaiteilija Janne Nietulaa. Haapaveden Kamariorkesteri (jo…

Konserteissa esiintyivät Tapani Tirilän johtamat kuorot Naiskuoro Välke, Oulaisten Nuorisokuoro ja Laaksojen Kamarikuoro Vox Ardens. Solisteina kuultiin bassobaritoni Jussi Juolaa ja trumpettitaiteilija Janne Nietulaa. Haapaveden Kamariorkesteri (joht. Timo Hannula) vastasi säestyksistä yhdessä pianisti Johanna Tiluksen kanssa. Haapavedellä urkusäestyksistä vastasi Auli Kärkölä.

Kuva: Sanna Kallio